nedeľa 1. mája 2011

Veľkolepá knižná súťaž!

Ako sme už toľkokrát s Judit sľubovali, konečne vám prinášame Niečo Veľkolepé - a čo môže byť veľkolepejšie ako Veľkolepá knižná súťaž?

Súťaž bude rozdelená na dve časti. Prvá časť začne už dnes 1.5. a bude trvať do 11.5. Druhá časť bude nasledovať po prvej a potrvá až do 20.5.

Čo môžete vyhrať?

1. CENA
Som číslo 4
Krásni a mŕtvi
Nádherné tvory

2. CENA
Som číslo štyri
Nádherné tvory







BONUSOVÁ CENA
anglická kniha podľa vlastného výberu





Pravidlá súťaže 
Pravidlá súťaže sú trošku zložitejšie, preto vás poprosím, aby ste si ich najprv poriadne prečítali, kým začnete vyvolávať paniku. :)

1. ČASŤ SÚŤAŽE – pre súťažiacich zo SLOVENSKA
Prvý zahajujúci vstup do súťaže získate vyplnením hlavného formulára pod týmto článkom. Tento vstup bude slúžiť ako jeden bod pri výslednom sčítaní. POZOR, tento formulár bude sprístupnený len do 13.5. do 23:59, potom už nebude vstup do súťaže možný!
Pravidlo: koľko získate bodov, toľkokrát sa vaše meno objaví pri konečnom zlosovaní súťaže a o toľkokrát sa  vaša šanca na výhru zvýši.
Bonusové body: +1 za sledovanie blogov Fragile Things of Triss a Alternative World of Books – je jedno či ste nový alebo starý nasledovateľ, ale POZOR, treba sledovať oba blogy, aby ste dostali bod navyše!

Keďže sa súťaží o veľké ceny, rozhodli sme sa, že vám umožníme postupne získať viacero ďalších bonusových bodov. Ako na to?
Každé tri dni uverejníme opis jedného chlapčenského knižného hrdinu - boyfrienda. Prvý opis nájdete na blogu Alternative World of Books už o zajtra 2.5.! Pod každým opisom sa bude nachádzať formulár, do ktorého napíšete správnu odpoveď. Formulár bude dostupný len do uverejnenia ďalšieho opisu na blogu Fragile Things of Triss vo štvrtok 5.5. Postupne uverejníme takto 4 boyfriendov, posledného 11.5. na blogu Fragile Things of Triss.
Za každého správne uhádnutého boyfrienda dostanete +1 bod do súťaže = o 1 vstup do zlosovania navyše.
POZOR, uhádnutie boyfriendov nie je povinné, aby ste sa mohli súťaže zúčastniť (na to stačí vyplniť hlavný formulár), avšak značne zvyšuje vaše šance na výhru.
Výhra: Prvá cena (Som číslo 4, Nádherné tvory, Krásni a mŕtvi) a Druhá cena (Som číslo 4 a Nádherné tvory)
Táto časť súťaže sa uzatvára 11.5. o 23:59.

2. ČASŤ SÚŤAŽE – pre súťažiacich z ČESKA aj SLOVENSKA
Po uverejnení štyroch boyfriendov budú nasledovat ešte DVA opisy boyfriendov. Zatiaľ čo prvých štyroch sme vyberali z kníh, ktoré vyšli na Slovensku, posledných dvoch sme zvolili z anglických kníh, ktoré ešte v preklade nevyšli, pretože aj cenou bude anglická kniha.
Aby sme vás zaradili do zlosovania o túto bonusovú cenu, musíte uhádnuť všetkých boyfriendov, ktorých opisy počas súťaže uverejníme. Ako som už povedala, bude ich celkom 6. Týchto všetkých 6 boyfriendov vyplníte do jedného NOVÉHO bonusového formulára, ktorý uverejníme na konci súťaže! POZOR, aj Slováci, ktorí sa zapojili do 1. časti súťaže musia tento formulár znovu vyplniť, pokiaľ chcú súťažiť o bonusovú cenu!!!
Pre českých súťažiacich bude tento formulár slúžiť ako vstup do časti súťaže, ktorá je určená aj pre nich.
Pri tejto cene sa NEBUDÚ rátať žiadne body navyše, jednoducho vás do zlosovania o cenu zaradíme, ak uhádnete všetkých boyfriendov.
Čo ak náhodou jedného boyfrienda nepoznáte, znamená to, že už nemáte šancu na výhru?
A NIE! Práve preto sme vymysleli žolíka. Žolíka získa každý, kto do 13.5. pred uverejnením 5. boyfrienda spropaguje našu súťaž – spomenie ju niekde na internete. Prosíme, aby ste nespamovali fóra a iné miesta, ktoré s knihami alebo súťažami nemajú nič společné. V hlavnom formulári uvediete PRIAMY link na miesto, kde ste sa o súťaži zmienili.
POZOR, pokiaľ chcú českí súťažiaci získať žolíka, vyplnia tiež HLAVNÝ FORMULÁR z 1. časti a vpíšu doň link. Ako som už povedala, odoslanie tohoto hlavného formuláru NEBUDE slúžiť jako vstup do bonusovej súťaže, taktiež sa nebudú rátať body navyše za nasledovanie. Vyplnenie tohoto hlavného formuláru slúži LEN na získanie žolíka!
Ešte pre istotu opakujem, hlavný formulár bude pre všetkých (či Čechov alebo Slovákov) sprístupnený len do 13.5. do 23:59!
Pokiaľ by sa náhodou stalo (čo nepredpokladám :), že by nikto neuhádol všetkých 6 boyfriendov, losovať sa bude z tých, ktorí uhádli 5...atď...
Cena: anglická kniha z vyššie uvedenej ponuky (The Body Finder je možné zameniť za druhú časť série, rovnako sa dá kniha City of Bones vymeniť za hociktorú inú zo série TMI)
Táto časť súťaže sa uzatvára 20.5. o 23:59.

Posledné POZOR na záver: NEVPISUJTE správne odpovede do komentárov! Nerátajú sa za vstup do súťaže a nedostanete za ne ani bod navyše. Zároveň by ste tým ukázali ostatným vašu odpoveď a tak im mohli pomôcť.

Pokiaľ máte otázky a nejasnosti, píšte ich do komentárov pod tento článok, ale len na blog My Alternative World of Books, aby sme mali všetky otázky na jednom mieste a nestalo sa nám, že by sme na niečo odpovedali viackrát.

Po uzatvorení súťaže už (logicky :) nebude môcť do nej prispieť. My s Judit všetko spracujeme a vyberieme víťazov. Všetci víťazi budú zverejnení na oboch našich blogoch a zároveň im bude zaslaný mail o výhre, na ktorý musia do 72 hodín odpovedať. Pokiaľ víťaz nezareaguje, prebehne nové losovanie.

Teraz sa už určite všetci nemôžete dočkať, aby ste vyplnili svoj hlavný formulár, takže, nech sa páči:

A nezabudnite, prvý boyfriend sa objaví už ZAJTRA na blogu My Alternative World of Books!

Ak ste sa zvládli dočítať až sem, ste mojim favoritom na víťazstvo. Prajem vám zábavné a úspešné súťaženie!

6 komentárov:

  1. Velkolepé! Především druhá část :) *těší se* Jen doufám, že ty boyfriendy uhádnu ;) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow:) tahle soutěž vypadá náročně:D zkusím se zúčastnit:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neboj, Eli, vôbec nie, len si zapamätaj, že ty vypĺňaš formulár až celkom na konci súťaže. Len pokiaľ chceš získať žolíka, tak spropaguješ našu súťaž a vyplníš hlavný formulár.
    No a samozrejme musíš uhádnuť všetkých boyfriendov, ale však to by nemal byť problém, nie? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hodně zajímavá soutěž, hodně štěstí potom v tom počítání :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. téda baby vy sa nezdáte, ste to dobre vymysleli... super súťaž!!!! prajem vám do súťaže veľa súťažiacich a ako syki napísala všetko dobré pri počítaní :)

    OdpovedaťOdstrániť