streda 4. mája 2011

Anotácia na stredu - The Day Before od Lisy Schroeder

Dnešná anotácia vám priblíži knihu od Lisy Schroeder s názvom The Day Before (Deň predtým). Ja som sa do nej celkom zamilovala práve kvôli dokonalej obálke. Verím však, že kniha bude rovnako úžasná vnútri ako aj na povrchu. The Day Before vychádza 28. júna vo vydavateľstve S&S a prezradím vám tajomstvo - kniha je písaná formou voľných veršov! *love*


Niekedy niet cesty späť.
Amberin život sa vymyká spod kontroly. Všetko, po čom túži, je zvýšiť zvuk na jej iPode, kým všetky požiadavky jej rodičov a priateľov nebudú prekričané.
Tak sa vytratí na pláž, aby mohla stráviť deň osamote.
Vtedy stretáva Amber Cada. Ich vzájomná príťažlivosť je zjavná a Amber na Cadovi vídí, že tiež zúfalo hľadá východ. Rozhodnú sa, že spolu strávia perfektný deň: bez minulosti, strachu a výčitiek.
Čím je Amber dlhšie v Cadovej prítomnosti, tým viac sa cíti byť k nemu priťahovaná. A zároveň viac vydesená jeho temnými myšlienkami. Pretože Cade nežije len pre prítomnosť – žije, akoby každý okamih mal byť jeho posledným.

A NEZABUDNITE, už zajtra sa tento blog stane druhou zastávkou Veľkolepej knižnej súťaže. Uverejním druhého súťažného boyfrienda!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára