utorok 1. marca 2011

Pošli to ďalej

Posledné dni trpím nedostatkom času. V hlave mám toľko konceptov na nové články, ktorými vás chcem potešiť (dúfam, že vás poteším), no niet kedy ich vypustiť do sveta.

Včera som urobila dobrý skutok. O tom chcem dnes hovoriť. Mala som doma knihu, o ktorej som vedela, že už ju nikdy čítať nebudem (pmoja "obľúbená" Škola noci) a zaberala miesto na poličke ostatným knihám. Viete, mám obmedzený priestor na skladovanie kníh a keď nechcem, aby z nich časť skončila v pivnici, musím si knižnicu rozumne rozvrhnúť. Tak som si povedala, že sa nájde určite niekto, koho by táto moja (trochu prebytočná) kniha potešila. A ozvala sa mi Abyss. Zabalila som teda Školu noci do bublinkovej obálky a poslala ju ďalej.
A teraz sa dostávame k časti "geniálna myšlienka". 
Máte aj vy doma knihu, ktorú už nebudete čítať? Chceli by ste niekomu urobiť radosť a zároveň nazbierať pre seba bonusové body pred Nebeskou bránou? Ak ste na dve z troch mojich otázok odpovedali kladne, pokračujte v čítaní a urobte nasledovne:
  • vložte názov knihy, ktorú ponúkate, do komentáru k tomuto článku
  • (ak sa niekto do akcie Pošli to ďalej zapojí), uvidíme, predsalen tento blog sa len rozbieha :) uverejním zoznam kníh na svojom blogu a záujemcovia sa budú môcť o knihu prihlásiť prostredníctvom komentáru
  • mailové adresy záujemcov potom pošlem darcom kníh, aby sa skontaktovali a dohodli sa na podrobnostiach
Viem, že väčšina z nás študuje a živia nás rodičia a že poštovné sa rovná menšiemu majetku, najmä ak posielate tučné obálky cez hranice. Môžem vás však uistiť, že viac ako 2,50 EUR to nebude...a to hlavné - nabudúce možno niekto pošle knihu vám.
Dúfam, že sa vám môj nápad páčil, a ak aj nemáte prebytočnú knihu, snáď keď nejakú doma nájdete, spomeniete si na tento článok a pošlete ju ďalej.

4 komentáre:

  1. no ja mam knihu po anglicky, nedocitala som ju lebo ma nebavila tak je v podstate nova - nick hornby: fever pitch.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám jeden přebytečný výtisk Krásných do Scotta Westerfelda, nečtený, Triton mi omylem zaslal dva recenzáky, takže se ho mileráda zbavím .).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně zas místo v knihovně zabírá knížka levá ruka boží (úplně nová), koupila jsem si jí, ale nebavila mě, tak jsem jí odložila. Ráda někomu, kdo by měl zájem pošlu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ináč ja tu čítam tie komentáre a o tú knihu Levá ruka boží by som teda aj mala záujem...

    OdpovedaťOdstrániť