streda 13. apríla 2011

Anotácia na stredu - Die For Me od Amy Plum

Dnešná anotácia je na knihu zo žánru paranormal romance. Die For Me (Zomri pre mňa) od Amy Plum vychádza 10. mája. 
Ja ďakujem Netgalley za poskytnutie elektronickej kópie, recenziu prinesiem v najbližšej dobe (snáď snáď :).

Takže tu je sľúbená anotácia: 
Môj život bol vždy úžasne normálny. No stačil len jeden okamih na to, aby sa všetko zmenilo.
Spolu s mojou sestrou Georgiou sme náhle osireli a presťahovali sme sa k našim starým rodičom do Paríža. Vedela som, že moje zničené srdce a môj zničený život už nikdy nebude normálny. Vtedy som spoznala Vincenta.
Záhadný, sexi a nekonečne šarmantný Vincent Delacroix sa zjavil z ničoho nič a úplne ma zrazil z nôh. A znova som sa dostala do nebezpečenstva, že opäť stratím moje srdce. Ale tentoraz som bola pripravená pripustiť to.
Samozrejme, nie tak ľahko. Pretože Vincent nie je normálny človek. Má pred sebou hrozivý osud, ktorý ho privádza do nebezpečenstva každý deň. Vincent má tiež nepriateľov...nesmrteľných, vražedných nepriateľov, ktorí sa ho snažia zničiť spolu s celým jeho druhom.
Zatiaľ čo ja sa snažím pozliepať dokopy zvyšky môjho života, môžem sa odvážiť riskovať moje srdce, rovnako ako môj život a život mojej rodiny kvôli láske?

***

Dnes vám prinášam ešte jednu správu pomimo. Pretože DNES je ten veľký deň, keď sa udeje čo? No vychádza úžasná kniha Odstíny života od Lucie Adamovej! Na pulty slovenských kníhkupectiev by sa mala dostať v najbližších dňoch. Zatiaľ si ju môžete objednať TU. Pokiaľ by ste nevedeli, o čom kniha je a aká je úžasná, mrknite SEM.




Na dnes z mojej strany všetko, majte sa decká!

3 komentáre:

  1. Tyhle 2 knihy prostě musím mít ! Obě knížky vypadají strašně dobře, mají dobrý hodnocení, dobrou anotaci... :) Doufám, že u nás v knihkupectví už mají OŽ, budu to muset jít omrknout :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. OŽ jednoznačne odporúčam, mne sa strašne páčili. A Die for Me má taký nádherný prebal, že už len kvôli nemu by sa oplatilo mať knihu doma na poličke :) Normálne by som si tie ornamenty dala aj vytetovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Heh, Vansan Delakrua. Poslednou dobou majú všetky knižky na obale nejakú cicu v tetovaním.

    OdpovedaťOdstrániť