streda 27. apríla 2011

Anotácia na stredu - The Beginning of After od Jennifer Castle

Dnes vám prinášam horúci knižný hit najbližšej doby. Román The Beginning of After od Jennifer Castle. Kniha vychádza 6. septembra vo vydavateľstve Harper Teen.

Laurelin život sa zmení v okamihu, keď jej rodičia a brat zahynú pri tragickej autonehode. Za volantom sedí otec zlého chlapca zo susedstva, Davida Kaufmana, ktorého mama na následky nehody tiež zomiera.
V dôsledku tragédie musí Laurel čeliť novej realite, v ktorej sa odcudzuje svojim bývalým kamarátom, chlapci sa jej prihovárajú alebo neprihovárajú z ľútosti, realite, v ktorej na ňu všade číhajú ohromujúce spomienky a kde je pán Kaufman v kóme, ale stále nažive.
Počas toho všetkého je tu David, ktorý prichádza a odchádza z Laurelinho života a ktorý Lauren priťahuje napriek všetkým rozumným dôvodom. Laurel bude k nemu navždy pripútaná ich spoločnou stratou – putom, ktoré ich oboch zmení nečakaným spôsobom.

Fanúšikovia úprimných príbehov plných citov, akým je napríklad Ak zostanem od Gayle Forman, si zamilujú debutový román z pera Jennifer Castle, ktorý prináša srdcervúcu, no nečakane zábavnú spoveď, ako sa môže život v priebehu jedného okamihu celkom zmeniť.

***
Chcela by som vám ešte povedať k záveru dnešného dňa, aby ste sa tu určite nezabudli zastaviť v nedeľu 1. mája, pretože príde NIEČO VEĽKOLEPÉ!

2 komentáre: