piatok 20. apríla 2012

Haló, počujete ma?

Mali ste aj vy niekedy chuť zabúchať na bránu vydavateľstva a oduševnene mu vysvetliť, aby vydali nejakú skvelú knihu? (ja každý deň :) Niekedy akoby hlasy nás čitateľov vôbec nebolo počuť. Ja by som však chcela vedieť, po akých knihách túžite, aby boli preložené do slovenčiny. Rozhodla som sa urobiť sériu ankiet na všemožné témy s rôznymi titulmi, v ktorých môžete hlasovať za vašu obľúbenú knihu. Verím tomu, že sem aspoň raz za čas zavíta nejaká vydavateľská duša a vaše hlasy nezostanú nevypočuté.

Tentoraz tu máme 3 paranormálne knihy odohrávajúce sa na internátnej škole.





Ak vám nejaká internátno-paranormálna kniha v ankete chýba, môžete ju dopísať do kolónky "other". Výsledky ankety zverejním v priebehu budúceho týždňa. Som zvedavá na vaše hlasy :)

A po akej knihe v preklade túžim najviac ja? Môj hlas poputuje rozhodne Vampire Academy.

6 komentárov:

  1. myslím, že VA v tejto ankete bude rozhodne viesť :DD tie zvyšné dve nepoznám, takže ja sa svojho hlasu zdržím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podle mne rozhodne VA! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja vlastne ani neviem, odkedy citam v anglictine, uz mi nic nechyba :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem si VA predstaviť v slovenčine, po tom ako som to čítala v češtine to po slovensky radšej čítať nechcem, takže Hex Hall + iné...:):)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V slovenčine asi ani jednu. Myslím, že je to zbytočné, ak už je to preložené v češtine a ten, kto to čítal, je už na to zvyknutý. Ja som čítala všetky tri, mám ich rada tak ako sú a keby ich vydajú aj v slovenčine, určite by som ich už nečítala. Je mnoho iných skvelých kníh, ktoré nie sú vydané ani u nás ani v Čechách, ktoré by mohli radšej preložiť. Ale ak by som si už mala vybrať, tak asi VA. Je to jedna z mojich naj sérií a už len kvôli tým hláškam, by ma zaujímalo aký by bol slovenský preklad.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak z těchto jsem četla jen VA a Hex Hall a kdybych se měla rozhodovat mezi těmito dvěma, upřímně, nevím... Obě se mi líbily, VA možná o trošku víc. Ale jinak souhlasím s Madžgy - myslím, že by stálo za to kouknout se po nějaké jiné knize, která nevyšla a třeba se neplánuje ani u nás. :)

    OdpovedaťOdstrániť