pondelok 5. decembra 2011

Posledná možnosť prihlásiť sa do Poviedkového hopu!

Zajtra máme Mikuláša (tiež sa teraz zmätene pozeráte do kalendára a hovoríte si: TO UŽ?) a Mikuláš nám neprinesie len sladkosti ale aj plné vrece poviedok! Ako som sľúbila, dnes zverejňujem opäť linkovač, ktorý je posledný a finálny. Prihlásiť sa môžete do 23:59, potom sa linkovač uzavrie. Tí, ktorí ste sa už raz prihlásili, sa prihlasovať nemusíte.

Tí, ktorí ste sa rozhodli Poviedkového hopu zúčastniť, poprosím vás, aby ste zajtra uverejnili svoju poviedku a pod ňu vložili linky na všetkých prihlásených z tohto linkovača. 

Tak a je na čase, aby som si išla vyložiť čižmy do okna...Ozaj, aby som nezabudla, želám vám tvorivé básnické črevo!




4 komentáre:

  1. ja už mám poviedku napísanú a pripravenú na zverejnenie :) ... chcem sa len spýtať či by nebolo dobré sem dať kod na linkovač :) alebo myslíš aby sme do článku dali linky priamo na posty poviedok? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja už som ju publikovala ráno, dúfam, že nevadí, už sa mi ju odtiaľ nechce sťahovať :)

    jj presne ten linkovač by sa hodil, inak asi by sa hodil nový linkovač, pretože tento čo je, nás hodí na vodnú stránku blogu a asi by bolo lepšie, keby nás to hodilo priamo na poviedku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojte, linkovač prihodím ešte dnes. Bohužiaľ musí odkazovať na úvodnú stránku blogu, pretože nemôžem ovplyvniť, kto kedy uverejní svoju poviedku, takže nie je reálne získať URL adresu poviedky samotnej.
    Luc, keď už si publikovala, tak ťa poprosím, dohoď tam zajtra ešte linky na ľudí, ktorí sa dnes dodatočne prihlásia, aby to bolo spravodlivé.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jasne ten tam dohodím, hneď ako ho sem dáš :)

    OdpovedaťOdstrániť