pondelok 8. augusta 2011

Top týždňa (10) - Knižné miesta


Krásnu tému si pre nás dnes zvolila Luu - knižné miesta. Podľa mňa sa skvelo hodí k letu a prázdninovaniu. A keď už nikam nemôžete ísť, pretože vonku leje ako z krhly, môžete si aspoň v mysli pocestovať po najlepších fiktívnych miestach. Pre mňa sú to tieto:

1. Svet HARRYHO POTTERA
Kto by do svojej top 10 nezaradil Harryho svet, určite nezostavoval svoj rebríček s čistou hlavou (možno s ľahším otrasom mozgu). Ach, môcť tak v škole namiesto fyziky vyťahovať jačiace mandragory...

2. Svet VAPMIRE ACADEMY
Svet VA sa mi prepracovanosťou a koncepciou podobá na Harryho, stvorený je úplne dokonale. Okrem toho by som samozrejme chcela vedieť ovládať nejaký ten element :)

3. DUBLIN zo série Fever
Milujem Írsko a staré mestá, historické budovy a stavby z červených tehličiek.
 
 
4. Krajina z HVIEZDNEHO PRACHU
Jednoducho čarovná...

5. Podzemný Londýn z NIKDYKDE
Tajuplné chodbičky poprepletané s londýnskym metrom, tajné zákutia, pochybné trhy a niekde na konci toho všetkého anjel. Jaj, výborná kniha.

6. Veľká Británia z HMLY AVALONU
Hrady, krásne róby a čarovanie. Úplne pre mňa.
 
 

7. ALAGAESIA z Eragona
Chápete, stále je šanca, že by sa mi vyliahol drak!

8. PRIESTOR STRATENÝCH VECÍ z A PLACE CALLED HERE
Tam vám bolo všetko - od stratených ľudí až po stratené gombíky. Nie že by som sa tam chcela niekedy ocitnúť, ale považujem to za skvelé miesto.

9. Svet ZAKLÍNAČA
Dokonale najdokonalejšie vymyslené. Ani neviem, čo by som dodala, tak úžasný svet to je.

10. Hm...neviem, normálne mi došli slová...mám radšej pre vás obrázok.

2 komentáre:

  1. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovedaťOdstrániť