sobota 6. augusta 2011

Polnarodeniny a polnarodeninová súťaž!

Presne o týždeň oslávi Fragile Things svoje prvé polročie existencie. Bude to už 6 mesiacov, od kedy som uverejnila moju prvú nesmelú recenziu. 6 mesiacov, od kedy knižne blogujem, čítam niekoľkonásobne viacej, mám prehľad o pripravovaných tituloch až po rok 2013, voľný čas mi pohlcuje recenzovanie a ťukanie do počítača a moja knižnica zväčšila svoj objem o niekoľko desiatok kníh a preto jej hrozí, že praskne.

Okrem toho sa v živote tohto blogu udiali ešte dve výnimočné udalosti:
  1. prekročila som 10 000 kliknutí na stránku
  2. prekročila som hranicu 100 príspevkov
Za to všetko však vďačím vám, mojim čitateľom a komentátorom! Chcela by som, aby ste moje polnarodeniny oslávili spolu so mnou. Preto som sa rozhodla usporiadať súťaž, historicky prvú, o ktorú sa pokúšam sama (mám taký pocit, že dnes zdolávam samé míľniky!).

Hlavnou cenou súťaže sú knihy od Charlaine Harris  
Mŕtvi do súmraku a Živí a mŕtvi v Dallase.


Bonusovou výhrou je kniha Označená od P.C. Cast a Kristin Cast.


Tentoraz mám pre vás len jednoduchý formulár na vyplnenie. Môžete získať jeden bonusový bod za nasledovanie blogu Fragile Things. Takže hor sa na súťaženie:


  • Súťaž trvá od dnes - 6.8. do piatku 19.8. (do 23:59)
  • Víťaz bude vyhlásený do pondelka 22.8. na tomto blogu a o výhre bude upovedomený mailom. Víťaz bude mať 72 hodín na odpovedanie. 
  • Víťaza hlavnej ceny budem vyberať pomocou random.org, víťaza bonusovej ceny vyberiem podľa kreativity odpovede, ktorú uvedie do súťažného formulára.
  • Súťaž je otvorená pre súťažiacich z Českej aj Slovenskej republiky.

Ešte raz by som vám chcela všetkým poďakovať za to, že ste mojimi čitateľmi, či už pravidelnými alebo sporadickými, či už ste tu prvý alebo posledný krát, či ste mi niekedy zanechali koment alebo sa len chystáte :).

Prajem vám úspešné súťaženie a veľa prečítaných kníh!

5 komentárov:

  1. Whoa, super soutěž, snad se mi podaří něco vyhrát :) už jsem vyplnila formulář, tak snad to bude dobrý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratuluju k půlročním "narozeninám"! Ať se ti stále dobře čte, píše, bloguje a tak vůbec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem, akurát sa nezapojím - nesedia mi ceny, hehe.^^

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc gratuluji a přeji další měsíce spokojeného blogování.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovedaťOdstrániť