sobota 4. júna 2011

Grafické novely

Posledné dva týždne sa pre mňa nesú v znamení Richelle Mead a Vampire Academy. Šrotujem jednu knihu za druhou a ponáram sa do sveta Moroiov a Strigoiov. (To znamená, že voľný čas trávim sliedením po internete, čítaním Richellinho blogu, hľdaním fan-artov a vzdychaním nad Dimitrim)
Ale dosť už o mne :)

23. august je dátum, ktorý si vo svojom kalendári vyznačte na červeno. Prečo?

Pretože vychádza Grafická novela Vampire Academy 
a zároveň prvá časť jej spin-off série Bloodlines!
 
Pokiaľ sa nemôžete dočkať rovnako ako ja, tu sú sneak-peaky grafickej novely, ktoré mi vzali dych:
 
(áno, to vpravo dolu skutočne JE Dimitriho BRUCHO!)

 (najlepšia Dimitriho kresba zo všetkých)


 

 
A teraz mi povedzte, je normálne milovať kreslenú postavičku? Alebo, viete čo, radšej pomlčte...

Čo máte robiť keď sa nemôžete dočkať Bloodlines? Skráťte si čakanie a prečítajte si článok z Richellinho blogu, na ktorom odpovedá na najčastejšie otázky, ktoré sa fanúšikovia túžia o Bloodlines dozvedieť. Aj by som vám ho preložila, ale usilovne bojujem so spoilermi, pretože som ešte nečítala posledné dve časti VA. Takže, pokiaľ viete po anglicky a spoilery vám nevadia, pozrite sa určite SEM.

A posledná pomoc je obe knihy si predobjednať :) Pokiaľ túžite po Grafickej novele, pozrite sa SEM. Bloodlines si môžete objednať TU. Ak sa poponáhľate, ani jedna z kníh vás nevyjde viac ako 7 EUR.

Ďalšia správa je určená fanúšikom série Fever od K.M. Moning. Pretože aj táto najúžasnejšia séria na svete dostane svoju kreslenú podobu. Kedy? Tak to ešte nikto netuší, ale Karen sa vyjadrila, že by sa tak malo stať niekedy v priebehu budúceho roka. Ak by ste aj vy dali pravú obličku za to, aby ste mohli zahliadnuť aspoň kúsok kresleného Barronsa, mám pre vás drobnú kompenzáciu. Kreslený strip od fanúšičky Fever. POZOR - pokiaľ ste ešte sériu nedočítali, vráťte sa k tomuto komiksu až neskôr, pretože prezrádza koniec knihy.

3 komentáre:

  1. Ale hej, milovat kreslene postavy je uplna normalka :-) Neboj, nie si v tom sama :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milovat kreslenu postavicku je NORMALNE!!!! :D aj ja milujem, snadmana...ale co mas robit, ked ho proste nakreslia ako jebaca, sama tuzis byt kreslena vtedy :DDD
    inak tento dimitri, neni vooobec zly :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja milujem Sandmana...<3 Heh.

    OdpovedaťOdstrániť