sobota 12. februára 2011

Organizačné záležitosti a môžeme začať!

Aby vám nič nebránilo v nekonečnom užívaní si mojich blogových príspevkov, tu je niekoľko rád, ako sa vyznať na tomto blogu.
Ako ste si iste všimli - vľavo hore - sa nachádza niekoľko záložiek, ktoré si môžete preklikávať. Toto je hlavná stránka, kde budú uverejnené všetky príspevky, ktoré spíšem. Pre ľahšiu orientáciu však pod záložkou "Love for books" nájdete odlinkované príspevky súvisiace s knihami, ktoré som čítala a zrecenzovala, takže sa nebudete musieť zdĺhavo brodiť ostatnými článkami (napríklad o mojom utopickom živote a podobne). Na záložke číslo tri "Inside my mind" nájdete zas odkázané príspevky s mojom vlastnou tvorbou, na ktorej sa chystám opätovne začať pracovať.
Dúfam, že vám toto rozdelenie uľahčí orientáciu a vy si budete môcť naplno vychutnať (skvelý) obsah, ktorý pre vás pripravujem.

Ešte tri posledné slová na záver a už vás nechám po ľúbosti prehŕňať sa Krehkými Vecami:
  • ak sa vám príspevok páčil, nebojte sa nechať mi KOMENTÁR (skutočne ma zaujíma, čo si myslíte, nesnažím sa trhnúť rekord v komentároch, hoci by to bolo veru uspokojujúce)
  • ak sa vám páči viacero mojich príspevkov, staňte sa mojim FOLLOWEROM (úplne jednoduchým kliknutím na tlačítko "follow" vpravo na sidebare)
  • ak sa vám páči celý môj blog, vložte si môj BUTTON na ten svoj (skopírovaním HTML kódu môjho buttonu - ale to snáď vie každý, kto má svoj blog)
Ďakujem!

5 komentárov:

  1. juchu juchuuu! inak ja neviem presne s tym buttonom :D mam to dat ako html java script potom, ci kam?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hej das si, ze pridat gadget - HTML - okopirujes kod a ulozis. To zvladas aj ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a ked sa mi nepaci tak co mam robit?s tym vobec nepocitas?pche! ;P
    jedine stastie ze zatial sa mi paci,aj tvoj mega supis header sa mi ukazuje :)

    OdpovedaťOdstrániť