štvrtok 24. mája 2012

Zmeny, novinky, REVOLÚCIA!

Bože, čím začať. Asi tým, čo ste si všetci všimli ako prvé.

Kontrolná otázka: všimli ste si niečo?

Áno, menila som dizajn blogu. Po roku a pol so starým dizajnom sa mi už robilo zle od žalúdka, vždy, keď som si naklikla blog (správne, ako každý pseudoautor trpím narcistickými sklonmi a prezerám si vlastný blog). Pridala som pre vás možnosť sledovať ma cez bloglovin, pretože je to druhá novinka dnešného dňa.

Objavila som bloglovin! (vďaka Luu) Cez bloglovin môžete sledovať blogy bez toho, že by ste nejaký mali. V prehľadnom news feede sa vám zobrazujú nové články a blogy si môžete zaradiť do kategórií (takže sa mi konečne nemiešajú životné výlevy mojej kamošky s článkami o knihách a fotkami šiat). Musím priznať bloglovinu kredit, ako najlepšiemu nástroju na sledovanie blogov (pokiaľ ste taký fanatik ako ja). Ak si pozeráte nanajvýš 3 blogy, ktoré si pamätáte, tak je vám bloglovin asi na nič.

Ak sa vrátim ešte späť k pôvodnej myšlienke - tou bola zmena dizajnu - zprehľadnila som aj zoznam recenzií a na bočnom paneli nájdete tagy, ktoré budem postupne pridávať k článkom (trpezlivosť, lúčne koníky).

V novinkách načrieme aj do sveta kníh, pretože neviem, či ste už počuli tú mega úžasnú správu, ale dočkáme sa v slovenskom preklade tejto série:


Dúfajme, že aj v tomto prevedení. Prvá časť by mala vyjsť už v decembri tohto roka! (oh, sladký Dimitri!)

Pre tých, čo si chceli siahnuť na život, keď nevyšlo Mesto kostí v máji, STOP, vydanie sa presunulo na september a kniha si na vás počká v kníhkupectve už 3.9.! (to sú len úbohé kratučké 3 mesiace, musíte uznať, že leto plynie najrýchlejšie z celého roka). Už vieme, že obálky nebudú pôvodné, vydavateľstvo Slovart vyrába vlastné.

Oh a okrem všetkého iného, dnes je skvelý deň, pretože:
Som začala čítať druhú časť príbehov Jess Darling Second Helpings a poviem vám, tak skvelú contemporary knihu som už dávno nečítala.
Po druhé - dnes vyšla pre mňa najočakávanejšia kniha mesiaca máj - Adorkable od Sarry Manning, kráľovnej YA contemporary a contemporary romance. Tentoraz je hlavnou hrdinkou blogová ikona Jeane, ktorá má podozrenie, že ju jej frajer podvádza. Preto ho začne sledovať spolu s frajerom podozrivého dievčaťa. Tak sa teším, že si asi budem do rána čítať!


Pripomínam ešte na záver, že stále prebieha súťaž o Carrine denníky, čas máte do 1.6. V najbližšej dobe sa môžete tešiť na ďalšiu super súťaž o vážne skvelé ceny (verte mi :), takže ma sledujte a dozviete sa viac.

11 komentárov:

  1. Podarený dizajn!! ;) Páči sa mi :) Bude to tu... svieže :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kráááááásny! Nevieme sa s Wicked dohodnúť, ktorá z nás je tá s životnými výlevmi ale.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. PREČO NOVÉ OBÁLKY?!?!? Veď chcú aby to dopadlo ako s českým Městem z kostí?!?! Prečo nie pôvodné?! A tak som sa tešila! :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neboj sa, z dobre overených zdrojov viem, že v Slovarte si dávajú záležať, aby neskončili ako ten nemecký úchylák na 1 českého Mesta kostí :) Naozaj si myslím, že sa nemusíš báť :)

      Odstrániť
    2. No keď vravíš...ale prečo ich chcú zmeniť?

      Odstrániť
  4. velice pekne, velice profi, uznavam, na tomto by si mala spravit karieru! inak zivotne vylevy tvojej kamosky, to su moje? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aha ozaj, ten header je UZASNY, so si ako urobila s tou kliektou? vidam take na inych blogoch a zavidim im ze vedia robit s grafickymi programami....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jednoduchý, prehľadný a awesome vzhľad...:)
    Ten bloglovin znie dobre, ale som človek lenivý, takže asi nič pre mňa.:D
    A na tie obálky som zvedavý. O.o

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc pěkný design. A děkuji ti, jelikož mám právě spoustu knih na čtení, dostala jsem chuť číst Adorkable. Tvůj popis této knihy zní vážně "adorable" :D A jsem zvědavá na slovenské obálky TMI, budu držet palce, ať jsou pěkné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. môj názor na dizajn poznáš, ale aby ho poznali aj ostatní: je super! ten obrázok aj písmo :)
    och ty ma už nenamotávaj na ďalšie knihy dobre? akože viem, že ty máš už štátnice za sebou, ale ja ešte nie tak ma tu akože neprovokuj :P (ale nie ja ti to prajem a teším sa s tebou :))
    jo a bloglovin je megavynález...používam ho už dlho a som s ním veľmo spokojná! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. design je perfektní, to musím uznat a záhlaví se mi líbí hodně. Jen mě zarazilo, že Vampire akademy nikdy nevyšla slovensky :-o wtf?! :D Jinak když to takhle vychvaluješ možná si konečně založím bloglovin :))

    OdpovedaťOdstrániť