streda 16. mája 2012

Naprieč svetom obálok

Ja si tak rada prezerám rôzne edície obálok, mám skrytú zvrátenú túžbu v prezeraní si najmä tých škaredých (asi ako keď sa pozeráte na niečo tak škaredé, až vás to fascinuje a nemôžete odtrhnúť pohľad).
Nerozbieham nejakú pravidelnú rubriku, aby bolo všetkým jasné. Ani nepravidelnú. Len som prednedávnom narazila na rôzne obaly kníh od Kody Keplinger a Gayle Forman, ktoré veľmi rada čítam, a chcela som sa s vami o ne podeliť. Kochajte sa spolu so mnou :)

Kody Keplinger - The DUFF

nemecká #1

chorvátska

thajská


Gayle Forman - Ak zostanem

nemecká #1

nemecká #2

nemecká #3

portugalská #1

portugalská #2

holandská

bulharská

P.S.: Mne sa najviac páči tá portugalská jednotka :)

5 komentárov:

  1. mne sa paci chorvatska a thajska...ale vsetky su krasne! ta tuzba mat knihu len kvoli obalke postihuje aj mna a preto mam nejake zenske nemecke romany ktore su na jedno kopyto ale obalky sa krasne lesknu *vlastne je tam ten efekt ze leskle veci na matnom podklade...to je brutal) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pri DUFF možno tá prvá, inak vedie originál.:D
    Ak zostanem - najviac sa mi páči asi tá druhá portugalská, ani neviem prečo.:D Ale nemá na originál.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa páči tá druhá, žiadna iná sa mi ku príbehu nejako nehodí... O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. od Gayle Forman mám v nemeckej verzií Where She Went ( ich názov Lovesong ) a je svojim spôsobom pekná... no inak Nemci vedia staviť na originalitu aj v iných knihách...z tohto čo si tu predstavila sa mi asi najviac páči portugalská dvojka a veruže aj jednotka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa páči holandská a tá portugalská č.1 mi pripomína Ak zostanem ... bože ja som debil, tu úplne rozmýšľam o tom, že prečo mi daktoré pripomínajú If I Stay, mohli tomu The DUFF vymyslieť dačo originálne a potom prečítam článok ešte raz a ach jo už mi to došlo :D

    OdpovedaťOdstrániť