štvrtok 15. marca 2012

Ukážka z knihy Charlieho malé tajomstvá

Na fenomenálnu knihu od Stephena Chboskyho, ktorá vyjde v preklade pod názvom Charlieho malé tajomstvá, sa môžeme tešiť už v apríli. Bohužiaľ obálku ešte nemám k dispozícii, ale určite bude úžasná, rovnako ako všetky obálky vydavateľstva Slovart v poslednom čase (MUSÍTE si pozrieť Škaredých! aj trošku ohmatkať :).


Ale! Niet dôvod na smútok, pretože mám pre vás aspoň anotáciu a tamdadadá UKÁŽKU!


Charlieho malé tajomstvá sú o dospievaní. Charlieho listy sú oveľa intímnejšie ako denník, sú smutné aj veselé, tragické aj komické. Nevieme, kde žije, nevieme, komu píše, vieme však o svete, o ktorom píše. Snaží sa žiť svoj život najlepšie, ako vie, no zároveň uteká pred jeho nástrahami a dostáva sa do sveta prvých rande, rodinných drám a nových priateľov. Sveta sexu, drog a kultovej Rocky Horror Picture Show, sveta, v ktorom je potrebná len úžasná pieseň na úžasnej ceste k nekonečnosti.


Ak vás ukážka zaujala, môžete si prečítať moju nadšenú recenziu na tejto stránke.

4 komentáre:

  1. vyzerá to ako veľmi zvláštna kniha... no asi by som si ju chcela prečítať

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D počuj odpíš prosím na tvoj blog:) tá kniha the perks of being a wallflower, to bude aj sfilmovane že? ved stephen to aj režíruje mám pravdu? :D neni to čudné, že to víde pod takým čudesným názvom? :OO
    http://www.csfd.cz/film/290618-perks-of-being-a-wallflower-the/galerie/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, Arizona, áno, kniha bude sfilmovaná v hlavnej úlohe s Emmou Watson. A prečo vyjde pod "takým čudným názvom"? Nuž, ako by si preložila The Perks of Being a Wallflower, pretože ja veru neviem :)

    OdpovedaťOdstrániť