streda 26. septembra 2012

Novinky od Gayle Forman a Stephanie Perkins

Gayle Forman určite mnohí z vás poznáte vďaka knihe Ak zostanem, ktorá sa na Slovensku predávala v malej väzbe ako Rúfusove modlitbičky (možno preto sa vlastne ani veľmi nepredávala). Už 8. januára 2013 Gayle vychádza nová kniha s názvom Just One Day. Skvelé na Gayliných knihách je to, že jej hrdinovia bývajú trochu starší a samozrejme aj to, že píše úplne úžasne :)

Dychberúca cesta k spoznaniu samého seba a pravej lásky od autorky knihy Ak zostanem.
Keď Allyson, utiahnuté dobré dievča, spozná holandského herca Willema na nezávislom divadelnom predstavení, preskočí medzi nimi iskra. Preto, keď ich osud zvedie dohromady druhýkrát, Allyson urobí niečo nečakané a nasleduje Willema do Paríža. Len po jednom dni spolu sa iskra zmení na plameň...kým sa Allyson nezobudí po rušnom dni a nezistí, že Willem odišiel.
Život prevrátený naruby kvôli jednému dňu sa zmení na celý rok sebaspoznávania, kedy sa Allyson vydá na cestu oslobodenia od obmedzení, aby našla skutočnú vášeň a možno aj skutočnú lásku.

Pokiaľ viete po anglicky a ste zvedaví na malú ukážku, zavítajte sem.





Nové info mám dnes aj od Stephanie Perkins, našej najobľúbenejšej modrovlasej spisovateľky, od ktorej ste si mohli prečítať knihu v češtine Anna a francúzsky bozk.
Steph práve chystá tretiu knihu v tejto (ne)sérii s názvom Isla and The Happily Ever After a keďže jej knihy milujeme, fanúšikovia ju bombardujú otázkami a dúfajú, že sa niečo dozvedia. Pretože ešte nepoznáme ani obálku a ani anotáciu. 

Steph na svojom blogu spísala odpovede na najčastejšie otázky:
- kniha vyjde v lete roku 2013 (snáď)
- obálka a anotka knihy ešte neexistujú, známe budú možno v zime
- kniha je možno o Isle a Joshovi
- rovnako možno uvidíme v poslednej knihe predchádzajúce dvojice - Annu s  Étiennom a Lolu s Cricketom

Opäť mi nezostáva nič iné len dúfať, že sa predo mnou zhmotní stroj času...

2 komentáre:

  1. ach, Stephanie teda môžem, na to sa veľmi teším :D jej knihy sú také oddychové a pritom kvalitne spracované :D ale ani Gayle nepíše zle, takže som zvedavá, čo tentoraz vymyslela...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Isla MUSÍ byť o Joshovi a Isle a MUSÍME sa vrátiť naspäť do Paríža, lebo ak nie - ja umriem sklamaním! :D

    OdpovedaťOdstrániť