nedeľa 8. júla 2012

Moje fotoleto

Toto leto bude pre mňa náročné. Pretože sa o 2 dni (!!) sťahujem! Nebude moc času na písanie článkov, takže sa posnažím pre vás robiť aspoň kopu fotiek, aby ste videli ako "letujem" ja.

sťahovanie a panika z balenia




Všimnite si na poslednej fotke môj nový festivalový klobúk s obrovskými látkovými kvetmi ako vystrihnutý z kníh Rosamunde Pilcherovej (už mi chýbajú len béžové šaty a útes). Kúpila som si ho prednedávnom a strašne sa z neho teším.

Sťahujem sa aj so zopár knihami, ktoré chcem v najbližšej dobe prečítať - Lord Zarmut, Hry o tróny, City of Fallen Angels a Clockwork Prince, na dočítanie nesiem ešte Pobrežie hrôzy (no...som za prvou kapitolou :) a Príšerne nahlas a neuveriteľne blízko (som v polovici).

Dočítala som knihu Bohyňa v domácnosti od Sohpie Kinsella, ktorá bola pre mňa trochu sklamaním. Od Kinselly som zvyknutá na megavtipné knihy a Bohyňa bola v tomto smere slabým odvarom ostatných Kinselliných kníh.

Samantha je top právnička, ktorá si z práce spravila súkromný život. Až keď ju jej chyba pripraví o prácu a ona sa stane nedopatrením domácou u bohatých Geigerovcov, zisťuje, že život jej môže ponúknuť oveľa viac ako finančné kontrakty.

Bohyňa sa čítala skvelo, Sophie Kinsella má nepochybne talent, no mne stále akosi chýbalo niečo viac. Po celú knihu som to viac čakala, no neprišlo. Čiže ako letná oddychovka v pohode, no určite si od Kinselly môžete prečítať niečo lepšie. Odporúčam napríklad Dokážete udržať tajomstvo?

2 komentáre:

  1. Tak veľa šťastia a trpezlivosti s tým sťahovaním.:)
    Hry o tróny som si tiež chcela prečítať, ale neviem...:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som od priserne nahlas cakala teda viac, neviem. tiez sa v podstate nic nestalo tam

    OdpovedaťOdstrániť