piatok 6. júla 2012

Fotosúťaž: Majka22212 a Katka

Dnes mi prišli prvé fotky do fotosúťaže o vlčie knihy. Musím povedať, že sú úžasné, ani som nečakala, že si baby dajú toľko námahy :)

Úplne prvá fotka v súťaži prišla od Majky, ktorá je vernou súťažiacou vo všetkých mojich súťažiach a myslím, že už u mňa v minulosti aj niečo vyhrala. Majka mi poslala dve fotky a povedala mi, že si mám vybrať. Lenže...priznám sa vám, ja to nedokážem. Obe sú úžasné!!! A ten skvelý nápad s gitarou! Rozmýšľam, že ich pošlem Gayle Forman ;)


"Veľmi dojemné, milé a často aj chladivé..... také sú zážitky hrdinov knihy Where She Went - Mie a Adama. Pre každého, koho zaujíma, ako sa skončil ich príbeh po knihe If I Stay odporúčam toto pokračovanie.... a zároveň túto knihu posúvam na policu kníh, ktoré by som dokázala (hlavne v lete) čítať niekoľko krát."

Majka22212


Druhá fotka vzápätí nasledovala od Katky, ktorá je medzi nasledovateľmi nová, takže ju najprv vítam a pozdravujem. Katka vsadila na umeleckú stránku fotografie a odkazuje vám:

Nech žije leto, voľno a knihy!

Katka


Updaty o mojom lete: Za 4 dni sa sťahujem, voda v našom bazéne na záhrade má 36°C a konečne som sa aspoň trochu opálila. Čítam Undomestic Godess od Sophie Kinsella. Číta sa to fajn, ale je to o dosť menej vtipné ako iné Sophine knihy. Okrem toho bojujem s večnou dilemou, čo čítať ako ďalšie...

P.S.: Pokiaľ aj vy chcete vyhrať nejaké tie knihy, pozrite sa o článok nižšie a nebojte sa poslať vlastné fotky, nemusíte byť na nich vidieť ;)

3 komentáre:

  1. Bože tie fotky sú super! Teším sa na ďalšie. Prosím, sfoťte sa niekto ďalší čo najskôr :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasné fotky, baby ste super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je skvelé! Nápady aj fotka samotné.:) Ja som na fotenie ako také ľavá, o to väčší obdiv.:D

    OdpovedaťOdstrániť