štvrtok 24. februára 2011

Som číslo 4 a Luxembursko

To vám je dnes ale úžasný deň!

Môžete sa tešiť na skorú recenziu knihy Som číslo 4, pretože som sa vďaka Ikaru dostala k ARC (advanced readers copy) - predvýtlačku knihy.
A posúvam správu od Luce - pokračovanie čísla 4 by malo vyjsť 20.11.2011 a bude sa volať Sila šiestich.

Ďalšia skvelá správa je, že moja najdrahšia Wicked Lady získala miesto v študijnom programe Erazmus a zimný semester strávi v Luxembursku! To znamená výlet do Beneluxu!
Celkom mi tým nasadila chrobáka do hlavy, asi sa idem aj ja pokúsiť získať jedno miesto. Ale kde? Škandinávia? Nemecko? Belgicko? 
(drahá Wicked, zajtra zapíjame!)


5 komentárov:

  1. Ale vam zavidim baby. My mame moznost ist do Australia, Nemecka a Litvy, ale mne je to prd platne, lebo ja nemam narok na ziadnu studentsku financnu podporu ani pozicku. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Triss tak na túto recenziu sa veľmi teším a teším sa aj z toho ako sa to pekne na Slovensku pohlo.... Už som do Ikaru napísala aj ja tak uvidíme či pochodím.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Luce, podľa mňa pochodíš skvelo. Držím palce!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to by sme na tom museli byt velmi zle aby sme nevymietli aspon jeden luxembursky bar :D ja to tam ocheckujem a potom pojdeme do stvrtej cenovej hahahaaaa. a ty chod do belgicka, aby sme boli blizko seba a potom aj ja ta dojdem navstivit

    OdpovedaťOdstrániť