pondelok 14. februára 2011

Killing Time on Valentines

Počet obdržaných Valentínok: 1
Valentínka obdržaná od: šéfa
Počet ostatných žien, ktoré obdržali Valentínku od môjho šéfa: 6

Nechcem znieť ľútostivo alebo nebodaj pateticky, ale uznajte, je to dosť zúfalecké. Hoci sa ostentatívne tvárim, že ja s týmto sviatkom nemám nič spoločné a ani nič mať nechcem, taká kytica červených ruží na mojom pracovnom stole by mi skutočne spravila deň.

Otázka do pléna:
Ako?! Ako?! (všímajte ten zúfalý podtón) Mám rozlíšiť úsmev - "aha usmieva sa na mňa mladá baba, aj ja sa na ňu usmejem, lebo je to mladá baba a je to baba a hlavne, že je to baba" od úsmevu - "usmievam sa na ňu, pretože ju asi zbožňujem"?
A čo do pekla má znamenať, keď vám muž pochváli podpis? Viac "lame" kompliment som na tomto svete ešte asi nedostala..."Inak, máš veľmi pekný podpis." (a to náhodou bol práve jeden z mojich fakt nevydarených podpisov, takže to nemohlo byť v tom, že by sa mu skutočne páčil môj podpis - dobre, moje kamarátky teraz už asi skutočne šalejú, pretože o podpise počujú už aspoň milióntykrát, normálne mi za každé spomenutie podpisu začínajú dávať čiarky).

Vo štvrtok idem na firemnú akciu, preto som strávila celú sobotu nákupom vhodného outfitu s mojimi šialenými kamarátkami, ktoré po celkom nákupnom stredisku vykrikovali: "Toto si kúp na ten tvoj candrbál! V tomto choď na ten tvoj candrbál!" Až na to, že namiesto slova candrbál používali skutočný názov tejto akcie, čo ma privádzalo k frenetickému stihomamu - vysvetlenie pre nebratislavčanov - Bratislava je  mesto, kde sa pozná každý s každým a aj steny majú uši. Stačí tichší šepot a aj na tom najposlednejšom konci (tým bude Devínska) to o 20 minút vedia všetci. Najmä tí, ktorí by nemali. 
Kamošky mi samozrejme odporúčali čipkovanú nočnú košieľku miniatúrnych rozmerov a kožené kraťasy. A potom ešte niečo s kolosálnym výstrihom o veľkosti poštovej známky. Dám vám určite vedieť, ako to so mnou na tej akcii dopadlo.

Dúfam, že aj vy ste dostali aspoň jednu Valentínku, pretože aj tento hlúpy sviatok si zaslúži, aby sme ho mali radi. Posielam vám srdiečka, macíky, bonboniéry, bukréty a pusy!

P.S.: Od dnes štartuje skvelá súťaž na blogu My Alternative World of Books, kde môžete vyhrať knihu Pád od Lauren Kate, ktorú vám vrelo odporúčam (ok, uznávam, to že ja som bola do tej knihy bezhlavo zamilovaná už po druhej kapitole, neznamená, že je to literárne veľdielo...). Ak sa stihnete prihlásiť ešte dnes, dostanete o jeden valentínsky hlas navyše. Tak neváhajte a hor sa súťažiť!


5 komentárov:

  1. 88 ciarok za tento clanok,uz pri prvej vete na tuto temu som sa hotovala ako ti to okomentujem ;)
    a ja som nedostala valentinku ziadnu,aby si vedela,valentinky nie su vsecko;) drahy ma informoval,ze sa mam tesit zo srdieckovych kolacikov co napiekla jeho mamina a hotovo :)
    aj ked teda mamina nam kupila marlenku a ocino coklitku,to je taky pekny zvyk v nasej rodine pri kazdej prilezitosti sa vykrmovat;)
    a este som valentinsku naladu pocitila v tescu,kde som sa musela predierat davmi bezradne sa potulujucich muzov pred kvetinarstvom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ale ved sa neondej s tym Valentinom. My ho s boyfriendom ignorujeme. Od tohto roku. Sama som ho poprosila. Lebo koniec koncov je to len dobry marketingovy tah. :)
    Kvety radsej dostavam lucne a v lete.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vodnarka ja sa neondiem, to by si este videla, keby som sa ondila :D
    Skorej sa ondiem s Hentym, chcem vediet, co maju tie usmeviky znamenat!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ako za podpis by som ti dala ne ze ciarku, ja by som perom vyfarbila celu stranu v matinom zapisniku :DD
    ja som dostala rafaello od mamy a od mojich manzelov tulipan! no neni to mile? no je =)
    a tesim sa na post o candrbale hehehe

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mam pocet valentinok nula...a to sme boli cele doobedie s Medžiklom sami v robote, idealna prilezitost na sex u neho v kancli a on nic!
    btw, pisem ti ciarku! :D

    OdpovedaťOdstrániť