štvrtok 20. októbra 2011

Stále sa nemôžem dočkať!

Čoho? No predsa roku 2012!


Preto som si pre vás pripravila novú pravidelnú rubriku, ktorá sa bude zjavovať nepravidelne až do silvestrovského večera. Predstavím vám v nej vždy nejakú úžasnú knihu (niekedy možno aj viac kníh), ktorej vydanie je naplánované na rok 2012.

Dnes mám pre vás knihu zo žánru YA contemporary, ktorá sa v anotácii hrdí, že sa podobá na toľko obľúbenú Annu and The French Kiss.

THE FINE ART OF TRUTH AND DARE
autor: Melissa Jensen
vychádza: 16.2.2012

Ella je na strednej škole skoro neviditeľná, no jej to vôbec neprekáža. Má svojich kamarátov - úžasného Frankieho a ich sladký doprovod Sadie. Má svoje umenie - a tiež svoj idol, nedoceneného maliara z 19. storočia Edwarda Willinga.
No aj tak je ťažké byť na škole nikým, najmä, keď ste zamilovaný do niekoho, kto je všetkým: do Alexa Bainbridgea. Obzvlášť, keď vás doučuje francúzštinu a hodiny začali práve byť, nuž...rozhodne zaujímavejšie, než francúzština kedy bola.
No môže mať tento príbeh šťastný koniec pre neviditeľné dievča a zlatého chlapca, keď nikto ani len netuší, že spolu chodia? Trúfne si Ella byť takým dievčaťom?

Anotácia s veľkým potenciálom, čo vravíte? Počujem dobre, že sa nemôžete dočkať roku 2012?! :))

2 komentáre:

  1. haha milujem tú pravidelnosť našich pravidelných rubrík

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je výborný nápad na rubriku, cicušík! Gratulujem ti k tvojej genialite.

    OdpovedaťOdstrániť