štvrtok 16. júna 2011

Nemôžete sa dočkať? - bonusové scény

Čo máte robiť, keď sa nemôžete niektorých kníh dočkať? Mám pre vás malé prekvapenie!
 
klikni na obrázok
Lauren Kate zverejnila bonusové scény zo série Fallen. Prvá je úryvok z Danielovho denníka, druhá je písaná z pohľadu Arianne a odohráva sa pred jej prvým stretnutím s Luce.
Zároveň sa chystá film podľa prvej knihy Pád, práva kúpili filmové štúdiá Disney a film by mal uzrieť svetlá kín v roku 2013.
Len pripomínam, že včera vyšla na Slovensku druhá časť série pod názvom Súženie a v Amerike tretia časť pod názvom Passion.
 

klikni na obrázok
Na internete sú zverejnené aj prvé stránky najočakávanejšieho románu jesene The Unbecoming of Mara Dyer od Michelle Hodkin. Román popisuje zblíženie dvoch mladých ľudí, ktorých cesty zviedla dokopy tragická autonehoda. Kniha vychádza v Amerika 27.septembra a podľa priemerného hodnotenia na GR 4,53 sa máme rozhodne na čo tešiť!




Posledná novinka, ktorú pre vás mám sa týka knihy Divergent. Jej druhá časť sa bude volať Insurgent, čo v preklade znamená povstalec, vzbúrenec. Taktiež sa ku mne dostala informácia, že je veľmi pravdepodobné, že táto kniha vyjde aj na Slovensku. Hneď ako budem môcť, prezradím vám viacej :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára